ZIMSKI IZPITNI ROK - ZAKLJUČNI IZPIT

 

ČASOVNI RAZPORED ZAKLJUČNEGA IZPITA V ZIMSKEM ROKU JE V PRIPONKI!

Priponke:
Prenesi to datoteko (ZIMSKI 2018.pdf)ZIMSKI 2018.pdf374 kB

V času od 26. do 27. januarja 2018, si bodo dijaki v programu mizar ogledali najsodobnejši mizarski tehnološki center SCM v Riminiju v Italiji.

Namen strokovne ekskurzije je dobiti edinstven vpogled v tehnologijo in digitalni razvoj, ki ga je podjetje SCM uresničil z dolgoletnim vlaganjem v razvoj.

Znotraj  prenovljenega sedeža bodo dijaki lahko videli del sprememb, ki se dogajajo v sistemih in procesih v lesarskem sektorju. Predstavljene bodo nove, najsodobnejše digitalne rešitve, ki bodo vsakodnevno delo mizarskih  strokovnjakov  preprostejše in lažje, popolnoma integrirane s trdnimi procesnimi tehnologijami.

Dijaki, ki obiskujejo izobraževalni program mizar v sevniški srednji šoli, so se v novembru lotili izdelave lesene hiške, ki bo del veselega decembrskega dogajanja v starem krškem mestnem jedru.
Projekt izdelave lesene hiške smo uvrstili v dva strokovna šolska predmeta - bivalno pohištvo in računalniško risanje. Dijaki tretjega letnika so skupaj z učiteljem računalniškega risanja pripravili natančen računalniški načrt hiške, pri teoretičnem pouku bivalnega pohištva pa so pripravili na osnovi računalniškega načrta točen izračun potrebnega materiala in s tem povezanih stroškov za izdelavo hiške. Ponudbo, ki smo jo pripravili, so na Občini Krško, ki je naročnik izdelka, potrdili in dijaki so se lotili izdelave v učilnici za praktični pouk, ki jo imamo v prostorih podjetja Stilles. 

DANES, V TOREK, 5.12., SO SKUPNE GOVORILNE URE OD 16.00 - 17-30. VABLJENI

V četrtek, 30.11.2017, imajo v programu frizer - drugi in tretji letnik strokovno ekskurzijo.

Ogledali si bomo frizerski studio Fantazija v Celju in obiskali muzej novejše zgodovine. 

Odhod avtobusa je ob 7.45. - avtobusna postaja Sevnica

Prihod v Sevnico 14.00.