VODNIK ZA OSNOVNOŠOLCE

Izbira srednje šole sodi med najtežje odločitve vsakega človeka. Na Šolskem centru Krško-Sevnica lahko izbirate med 11 različnimi programi. Za vas smo zato pripravili tole spletno stran, da boste lahko iz enega mesta hitro prišli do željenih informacij. Za bolj podroben vpogled v naš šolski utrip pa ste vabljeni, da obiščete tudi ostale vsebine na naši spletni strani ali na facebooku.

Z nami se boste lahko srečali tudi v "živo" preko zooma na Dnevu odprtih vrat na daljavo, ki bo v torek, 26. 1. 2021, ob 17.00 in ob 18.00.

Izobraževalni programi

Kratki filmi naših dijakov

Evropski projekti

Naši bivši dijaki

Predmetniki

Razne aktivnosti, tekmovanja

Dan odprtih vrat na daljavoVljudno vabljeni na Dan odprtih vrat, kjer vam bomo profesorji in dijaki preko videokonferenc predstavili naše izobraževalne programe.

Če boste predstavitve želeli spremljati preko mobilnega telefona ali tablice, si morate predhodno naložiti aplikacijo ZOOM.

V spodnjih okencih izberite, katero predstavitev si želite ogledati v živo (povezave bodo objavljene kmalu)

V četrtek, 4. 2. 2021, ob 17.00,  organiziramo na Srednji šoli Krško kviz Miselne igre, na katere ste vabljeni vsi učenci 8. in 9. razreda. Na kviz se prijavite preko spletnega obrazca, s posredovanimi podatki ste uvrščeni na kviz, ki bo potekal na videokonferenčni način (ZOOM) in se bo predvajal v živo na Facebooku.

Več o kvizu  si lahko preberete na spletni strani prof. Mlakarja.

PRIJAVA NA KVIZ