Glede na izjemno resno epidemiološko situacijo in zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID19, se bo na podlagi sklepa ministrice za izobraževanje, znanost in šport, z dne 14. oktobra 2020, od 19. oktobra 2020 do 25. 10. 2020 v srednjih šolah  začel začasno  izvajati v celotni pedagoški proces na daljavo.

Za naslednji teden, ko začnemo z izobraževanjem na daljavo smo prilagodili urnik. Dijaki morate biti v času, ki je določen z urnikom (E-asistent) prisotni in dosegljivi za navodila učiteljev, ki imajo v določen dnevu pouk preko aplikacije TEAMS.

V primeru neaktivnosti oz. neudeležbe na uri, se zabeleži v E-asistent in se smatra kot neopravičeno izostajanje od pouka, če starši ne sporočijo razloga izostanka.

Za pouk po počitnicah, ki so od ponedeljka, 26.10 – do 29.10., še ni navodil. Takoj, ko dobimo informacije vas bomo obvestili.

V tednu, ki prihaja in v času počitnic ostanite doma in se ne družite s prijatelji, kajti le na tak način bomo omejili širjenje virusa med nami.

 

Ostanite zdravi!

 

Prenos