poklicnamatura2023Na svečani prireditvi 5. julija 2023 smo izvedeli za izjemne rezultate. Z glasbo je k svečanosti prireditve prispevala skupina naših dragih bivših dijakov Gašper, Elvis, Martin in Andraž, ki se imenujejo Ansambel Folk & Špas. Program pa sta povezovala Erik Vladimir Simić in Jakob Štigl. Najboljšim dijakom sta priznanja in praktične nagrade podelila ravnatelj g. Jože Pavlovič in ga. Nina Ribič iz  Termoelektrarne Brestanice, ki je bila letošnja pokroviteljica nagrad.

Na zaključnih izpitih je sedem odličnih dijakov: Tim  Stopar iz S2K,  Aljaž Jalovec iz S2K, Enej Tijan Štefanič iz S3E, Jakob Štigl iz S3C, Jonas Mijatović iz S3C, Žiga Cerjak iz E3C in Domen Vervega iz E3C.

Na poklicni maturi imamo šest odličnih dijakov, z 21 točkami Erik Vladimir Simić  iz E4A, Gašper Lipoglavšek iz E4A in Luka Sablić iz R4A ter z 20 točkami Aljaž Dornik iz E4A, Davor Slak iz S4A in Anže Dušič iz S4A.

Zlati maturanti s po 22 točkami na poklicni maturi pa so Klemen Snežič iz E4A, Maj Zorko iz R4A ter Aljaž Gabrič iz S4A.

Iskrene čestitke najboljšim dijakom in vsem, ki so opravili zaključni izpit in poklicno maturo v spomladanskem roku.

Vsem želimo vse dobro na nadaljnji življenjski poti.

Bernardka Novosel, prof.