DSC 0088%20LargeV sredo, 1.7.2015, je na Srednji poklicni in strokovni šoli Krško potekala slavnostna podelitev spričeval o zaključnem izpitu dijakom, ki so zaključili izobraževanje v programih elektrikar, avtoserviser, oblikovalec kovin in pomočnik v tehnoloških procesih.

V  spomladanskem roku je zaključni izpit opravljalo 46 dijakov, 44 je bilo uspešnih, kar pomeni 95% uspešnost. Štirje dijaki (Rok Kodrič, Mihael Baškovič, Gregor Ivanšek, Kristjan Srpčič) so na zaključnem izpitu dosegli maksimalno število točk, to je 5 točk in prejeli zaključno spričevalo s pohvalo. Zelo uspešni pa so bili še trije dijaki, ki so dosegli 4 točke in pol (Tomaž Lončar, Luka Olovec, Martin Sintič).

Dijake je na podelitvi v imenu vodstva šole nagovoril pomočnik ravnatelja SPSŠ Krško g. Miran Pungarčič, ki je dijakom čestital ter jim zaželel uspešno nadaljnjo pot. Podelitve so se poleg dijakov in profesorjev udeležil tudi direktor podjetja EKTEN g. Alojz Dvojmoč, ki je kot sponzor podelil nagrade najboljšim dijakom. V govoru pa je poudaril pomen strokovne usposobljenosti in pripravljenosti za učenje v današnjih časih.