V ponedeljek, 24. 6. 2013, smo na  Šolskem centru Krško-Sevnica zaključili   šolsko leto, ki so ga naši dijaki, razpeti med redno šolsko delo in vse projektne, kulturne, športne  dneve, obvezne vsebine  in prostoizbirne dejavnosti,  v družbi profesoric, profesorjev ter  vodstva   z veseljem pričakali v športni dvorani.  S kratkim kulturnim programom, ki je prepletal vrednote preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, smo obeležili DAN DRŽAVNOSTI ter  ga obogatili  s PODELITVIJO PRIZNANJ NAJBOLJŠIM DIJAKOM NAŠE ŠOLE.

Šolsko leto 2012/13 je z ODLIČNIM USPEHOM ZAKLJUČILO 21 DIJAKOV, trije med njimi pa so bili odličnjaki vsa štiri leta. Poleg priznanj, ki so jih izročili gospa Erna Župan, ravnateljica Gimnazije Krško, Jože Pavlovič, ravnatelj Srednje poklicne in strokovne šole Krško, in gospod Andrej Sluga, vodja oddelka za družbene dejavnosti občine Krško, so  odlični dijaki prejeli tudi knjižno nagrado ter spodbuden aplavz s tribun. Posebno priznanje je prejel tudi DOMEN ŠKRBINA, državni prvak, ki je blestel na tekmovanju Kaj veš o prometu. Na naši spletni strani pa lahko preberete kar nekaj člankov o uspehih dijakov, ki so dosegli odlične rezultate na občinski in državni ravni, ime naše šole pa so  ponesli tudi  v druge evropske države.

Dragi dijaki! Usvojenega znanja, izkušenj, spoznanj vam nihče ne more vzeti. Skrbno jih nadgrajujte, jih ovijajte v plašč srčnosti in delite s svetom. Ta čaka na vaše znanje, na nove ideje, na VAS, ki ste edinstveni in del skupnosti ŠC Krško-Sevnica. Vsem tistim, ki šolskega leta niste zaključili s pozitivnimi ocenami, želiva, da vam daljša pot do cilja prinese  potrebno znanje in neprecenljive življenjske izkušnje! Vsi, ki ste uspešno zaključili šolsko leto, pa počitnice izkoristite za počitek, zabavo, druženje, pogled vase in v prihodnost.

Mentorja dijaške skupnosti